Kjøpsvilkår

For salg av kurs og opplæring.

Produktinformasjon: Informasjon om våre tjenester finnes på sidene "Om Oss", "Våre priser" og  "Kurs". Her finner man også informasjon om hva de enkelte tjenester koster.

Priser: Alle priser er i NOK (norske kroner) og vises inklusive mva.Mva andel er oppgitt. Totalkostnaden framkommer før endelig kjøp. 

Personopplysninger: SPISS sine medarbeidere behandler persondata i følge Lov om Personopplysninger. Oplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller koblet til andre registere.Les mer om dette i lenken til vår behandling av personopplysninger nederst på siden.

SALGSBETINGELSER: Alle kontrakter/kjøpsavtaler inngås på norsk. I følge norsk lov er det kun personer over 18 år som kan handle på internett.

Betaling: Vi sender vanligvis faktura setter at et oppdrag/en avtale er gjennomført til den fakturaadressen eller epostadressen vi har fått oppgitt.  Vi sender EHF faktura til de som ønsker og har mulighet til det. 

Lover: Tvister om disse vilkårene skal avgjøres ifølge norsk lov. Spiss og spiss sine medarbeidere følger Forbrukerrådets retningslinjer.

09.04.2020 14:43