Webinaropptak IVAS 2021

IVAS 2021

Et 2 timer langt webinaropptak om IVAS 2021

I dette webinaret presenterer vi og går gjennom den nye 2021 versjonen av IVAS - et kartleggingsverktøy tilpasset mennesker med autisme og IQ innen normalområdet.

Webinaret passer imidlertid også for deg som allerede har 2019 versjonen eller eldre versjoner og ønsker en innføring i hvordan IVAS kan brukes!

IVAS består av to deler; en for elever fra og med 4. klasse og ut videregående skole og en for voksne som skal ut i videreutdanning og/eller arbeid. IVAS-intervjuet skal hente systematisk informasjon om de behov personen selv mener er viktig å ta hensyn til for å fungere godt i skole, studie eller arbeid.

Ved kjøp av webinaropptaket får du også en PDF av de lysbildene som blir brukt i opptaket.

I webinaret sies det at man kan stille spørsmål underveis. Dette gjaldt naturligvis kun for de som fulgte webinaret direkte.

Webinaropptaket og PDF’en dekkes av Åndsverksloven, som innebærer at videresalg og videreformidling av verket utover privat bruk, ikke er tillatt. 

Foredragsholder i webinaret er Torill Fjæran-Granum.

PRIS: Kr. 200,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
webinar IVAS 2021

Webinaropptak IVAS 2021

NOK 200
Totalt beløp NOK 200

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375