E-bok Når hverdagen blir en maktkamp

NÅR HVERDAGEN BLIR EN MAKTKAMP

Ekstrem kravavvisning/PDA, hva er det og hva gjør vi?

I Norge ble PDA, også kalt ekstrem kravavvisning, først og fremst løftet fram via innlegg og etter hvert egne grupper på Facebook, av pårørende som hadde orientert seg i utenlandsk litteratur og kurser, på leting etter en forklaring på sine barns atferd. Det var også slik forfatterne til denne boken møttes, Caroline som mor og administrator av den norske Facebook-gruppen for PDA og Torill som nysgjerrig fagperson med spesiell interesse for personer med autismespektertilstander.

Boken har to hoveddeler: en del med faglig utgangspunkt som beskriver hva PDA er, hvordan det skiller seg fra autismespektertilstander ellers og ikke minst hvilke strategier det er lurt å bruke når man støtter personer med PDA. I bokens andre del får vi en families historie og blir kjent med Henrik fra han ble født til han, når denne boken skrives, er 11 år.

Ved kjøp av boken får du også kartleggingsskjemaet for PDA (EDA-Q) i originalspråk (engelsk) og i godkjent norsk oversettelse. 

Vi håper denne boken kan bidra til at PDA blir mer kjent i norske fagmiljøer og blant pårørende og at dette kan føre til enda bedre tilpassede tiltak og dermed bedre liv for de som har denne væremåten.

Forfattere: Torill Fjæran-Granum & Caroline Engh Persson

Utgitt som trykket bok i desember 2018 og som E-bok i 2021. ISBN: 978-82-8234-022-9

PRIS: kr. 180,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
boxshot-white (13)

E-bok Når hverdagen blir en maktkamp

Ekstrem kravavvisning/PDA, hva er det og hva gjør vi?

NOK 180
Totalt beløp NOK 180

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375