E-bok Sånn gjør vi det her

SÅNN GJØR VI DET HER

300 sosiale regler i tekst og bilder

Denne E-boken er resultatet av et mangeårig arbeid med innsamling av regler, fotografering og utgivelser av kalendere med illustrerte «uskrevne» eller sosiale regler i. I denne boken er de fleste reglene fra SPISS Forlags ukeplan-kalendere (utgitt mellom 2008 og 2014) samlet, samt noen nye lagt til.

Reglene i boken er sortert i ulike kategorier, for å prøve å holde litt orden på hvor og når de ulike reglene kan komme til anvendelse. De kategoriene vi har valgt er: På skolen, Venner, Lure strategier, Høflighetsregler, Ute blant folk, Hygiene, Sånn er det og Definisjoner og uttrykk. Noen av disse kategoriene går jo litt over i hverandre, men sånn er jo livet også!

Til slutt i boken har vi satt av litt plass der leseren kan notere ned regler han eller hun mener er viktige og som ikke finnes ellers i boken. Bokens målgrupper er personer i alle aldre som har behov for å finne mer ut av uskrevne, sosiale regler, samt de som forholder seg til eller jobber med og sammen med dem.

Vi håper at boken skal være nyttig for alle som lurer på eller har lyst til å lære seg noen av de uskrevne reglene de fleste av oss må forholde oss til på daglig basis og at boken samtidig gir leseren denne informasjonen på en humoristisk og lettfattelig måte.

Tekst: Torill Fjæran-Granum

Foto: Ellen Ekevik m.fl.

Utgitt i 2018. ISBN: 978-82-8234-023-6

PRIS: Kr. 450,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
sånn gratis

E-bok Sånn gjør vi det her

300 Sosiale regler i tekst og bilder

NOK 450
Totalt beløp NOK 450

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375