E-bok Dømt til å (over)leve

DØMT TIL Å (OVER)LEVE

Dette er Helene Larsens andre bok og oppfølgeren til selvbiografien "Knapp nok - et jenteliv med Asperger syndrom" som kom i 2015. I denne oppfølgeren er fokuset på livet som tvangsinnlagt i psykiatrien, som kvinne med Asperger syndrom og tilleggsvansker.

Helene har kjempet for å få lov til å dø, men rettsvesenet har dømt henne til å (over)leve, som pasient med kontinuerlig tilsyn, innelåst i psykiatrisk sykehus. Til tross for dette makter Helene å vise oss de små hverdagsgledene hun opplever gjennom å få holde på med interessene sine. Samtidig forteller hun oss om tunge og mørke tanker og betraktninger og om hvordan livet oppleves innenfra hennes unike sinn.

Helenes forfatterstil er poetisk, selv når hun skriver prosa. I denne boken får hun vist flere av sine kunstneriske og kreative sider, i tillegg til vakker prosa inneholder boken flere dikt hun har skrevet, samt en rekke tankevekkende, gripende og utrolig vakre fotografier hun selv har skapt. Å fotografere de spesielle dukkene hun samler på, er en av Helenes sterke interesser og bildene viser med all tydelighet at her har vi med en ekte kunstnersjel å gjøre.

Forfatter og fotograf: Helene Larsen

Utgitt som trykket bok i 2017. ISBN: 978-82-8234-027-4

Utgitt som e-bok i 2022

Pris: Kr 200,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
dømt e-bok skåret

E-bok Dømt til å (over)leve

En selvbiografisk bok om livet som tvangsinnlagt i psykiatrien

NOK 200
Totalt beløp NOK 200

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375