Webinaropptak Når det vanlige ikke funker

NÅR DET VANLIGE IKKE FUNKER

Et 2 timer langt webinaropptak om å komme i posisjon, sette mål og jobbe systematisk.

I dette webinaret snakket vi om hva vi kan gjøre når vanlige oppdragelses- eller undervisnings-metoder (gode eller dårlige) ikke funker slik vi forventer. Hva når det ikke hjelper verken å mase, insistere eller å appellere til å glede andre? Hva når våre forventninger oppleves som tvang eller hensynsløse krav? Eller når forventningene virker totalt meningsløse? Hva når vi ikke engang kommer i posisjon til å hjelpe?

Da må vi finne andre perspektiver og andre måter å bygge relasjoner og hjelpe barn og unge til bedre livskvalitet, inkludert det å beherske livet i familien og i samfunnet generelt. Vi må rett og slett finne en annen tilnærming - slutte å "trykke på" og vente til personen selv er klar!

Ofte må vi endre våre forventninger og tenkemåter og noen ganger må vi forsøke å skape mening bak forventningene. Hvordan kan vi gjøre dette?
I denne webinaret går vi i dybden på våre erfaringer fra denne type saker, om vår forståelse og om noen av de arbeidsmåtene vi har utviklet underveis i SPISS.

Lurer du på om dette temaet er noe for deg? Se opptaket fra vårt gratis lunsjkurs, som gikk direkte på Facebook fredag 25.februar - her får du en halvtimes smakebit på det webinaret vil dreie seg om!

Webinaropptaket dekkes av Åndsverksloven, som innebærer at videresalg og videreformidling av verket utover privat bruk, ikke er tillatt. 

Foredragsholdere i webinaret er Torill Fjæran-Granum og Steinar Skomedal.

Det er noen forekomster av dårlig lydkvalitet underveis, derfor er prisen noe lavere enn for våre andre webinaropptak.

PRIS: Kr. 200,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary
Betal Når det vanlige ikke funker

Webinaropptak Når det vanlige ikke funker

Hvordan komme i posisjon, sette mål og jobbe systematisk

NOK 160
Totalt beløp NOK 160

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375