Webinaropptak Ivas Digital

IVAS DIGITAL

Et 1 time og 40 minutter langt webinaropptak om bakgrunn, intensjon, innhold og bruk av IVAS Digital

I dette webinaret presenterer vi IVAS Digital, den sjette og nyeste versjonen av IVAS. 

IVAS er et populært og mye brukt kartleggings- og kommunikasjonsverktøy som er tilpasset mennesker med autisme og IQ innen normalområdet. Målet med å bruke IVAS er å kartlegge den autistiske personens egen oppfatning av sitt behov for tilrettelegging, og på denne måten bidra til en reell brukermedvirkning i egen sak. Materiellet er 100 % digitalisert, du får alt levert straks, rett til din e-postkasse og kan ta det i bruk med en gang.

Primære brukere av IVAS er ansatte innen PPT og på skoler, samt NAV og andre yrkesveiledere, men også lærere og andre som skal tilrettelegge for personer med autisme kan ha nytte av dette materiellet. Nærpersoner til autistiske barn, ungdom eller voksne bør kjenne til denne kartleggingen, slik at de kan be om den, ved behov.

Her kan du lese mer om, og kjøpe IVAS Digital-materialet!

I webinaret går vi gjennom hvordan du forbereder og gjennomfører IVAS-intervjuet, enten manuelt eller digitalt, samt hvordan du skårer, tolker og videreformidler det du finner ut.

Materialet er tilrettelagt slik at personen som blir intervjuet kan kompensere for sine vurderingsvansker ved å bruke denne skalaen på en konkret måte. IVAS er tilpasset barn fra 4. klasse og ut videregående skole, samt for unge voksne som har avsluttet videregående og skal ut i enten høyere studier eller arbeidsliv.

Du får her både selve webinaropptaket (som ble gjort 11.mai 2022) og en PDF av de lysbildene som benyttes underveis.

Webinaropptaket og PDF’en dekkes av Åndsverksloven, som innebærer at videresalg og videreformidling av verket utover privat bruk, ikke er tillatt. 

Foredragsholder i webinaret er Torill Fjæran-Granum.

PRIS: Kr. 350,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary
Ivas digital stor boks 535 799

Webinaropptak Ivas Digital

Bakgrunn, intensjon, innhold og bruk

NOK 280
Totalt beløp NOK 280

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375