Webinaropptak Tidlige tegn på autisme

2 timers webinaropptak om tidlige tegn på autisme

I dette webinaret tar vi for oss tidlige tegn på mulig autisme - hva kan være tegn på at barnet kanskje har en autismetilstand i alderen 0 - 6 år? Når bør du bli bekymret og når bør du gå videre med din bekymring? Og - hva er normalt og ikke?

Mange av de tingene små barn gjør, og som er normalt for småbarn å gjøre, kan ligne veldig på beskrivelser av autistisk atferd. For å vite hva som kan være tegn på autisme i ulike aldre, er det derfor viktig å ha kjennskap til normalutvikling hos små barn.

Målgruppe for dette webinaret er foreldre og fagfolk som forholder seg til barn under skolealder og som lurer på om barnet de kjenner kan ha autisme eller som er interesserte i og opptatte av autisme og tidlig identifisering og tiltak.

I tillegg til å snakke om tidlige tegn på mulig autisme, fokuserer vi på gode tiltak for barn med (mulig) autisme, både hva man kan gjøre hjemme og i barnehagen.

PDF av lysbildene som brukes er inkludert i produktet.

Foreleser: Torill Fjæran-Granum

PRIS: Kr. 350,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary
boxbilde Tidlige tegn

Webinaropptak Tidlige tegn på autisme

Når bør vi reagere og hva kan vi gjøre?

NOK 280
Totalt beløp NOK 280

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Webinaropptaket dekkes av Åndsverksloven, som innebærer at videresalg og videreformidling av verket utover privat bruk, ikke er tillatt. 

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375