E-bok Utbrent

UTBRENT

I denne personlige e-boken forteller forfatteren hvordan hun gikk fra full livskraft til game over, og om veien tilbake. Denne boken gir et innblikk i hvordan gift i hverdagen til slutt kan spre seg gjennom hele kroppen og sjelen til et menneske, men kommer også med mange gode tips til hvordan man kan reparere og helbrede seg selv gjennom å lytte til kroppens signaler og ta hensyn til egne behov.

Hanne Berg har autisme og ADHD, men det oppdaget hun ikke før etter 35 år. I boken forteller hun om to ganger hun ble overbelastet og utbrent, hva som ledet opp til det, hvordan det føltes og hva hun gjorde for å komme på beina igjen.

Dette er en personlig historie og ikke nødvendigvis en fasit for andre. Likevel er målet å skape gjenkjennelse, trøst og hjelp. Målgruppe for boken er alle som opplever, har opplevd, eller kanskje vil oppleve å bli utbrent. Og kanskje især til de som har autisme eller andre nevrodiversiteter. Boken er også egnet for de som støtter opp og hjelper, enten det er familiemedlemmer eller fagfolk.

Boken avsluttes slik:

Det har vært en smertefull, bratt og brutal læringskurve. Når det buldrer som verst er det viktig å huske at vannet aldri er så stille som etter en storm.

Det blir bedre.

Du blir sterkere.

Solen vil skinne igjen.

Jeg lover!

Namaste


Forfatter: Hanne Berg

Utgitt som e-bok i 2022

Pris: Kr. 195,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Order summary

E-bok Utbrent bilde

E-bok Utbrent

En bok om å ha autisme og ADHD, å bli utbrent og å finne veien tilbake

NOK 195
Totalt beløp NOK 195

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

 sommerfugl

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375