Mini E-bok Forberedelser til nytt skoleår

FORBEREDELSER TIL NYTT SKOLEÅR

 

I sommerferien viker ofte skoleoppgaver og hverdagsstruktur for feriemodus, der vi kanskje sover litt lengre om morgenen, legger oss litt senere på kvelden, har bedre tid og er mer sammen enn vanlig. Ferie kan være deilig, også for mennesker med autisme, bare den er planlagt godt nok og byr på opplevelser som den enkelte trives med.

 Men så begynner hverdagen igjen. Overgangen fra den mer avslappede feriemodusen til hverdagsstrukturen er ikke alltid like lett, selv om mange med autisme også kan glede seg til alt blir som vanlig igjen.

 Til tross for at barnet/ungdommen kanskje gleder seg til nytt skoleår, er det som regel likevel en del som må jobbes med for å få en så lett overgang fra ferie til hverdag som mulig.

I denne E-boken skal vi se litt på akkurat det! Først litt om hva man kan gjøre hjemme, både i løpet av ferien og i den siste uken før skolestart og deretter hva skolen kan bidra med.

E-boken er på i alt 20 sider.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, 2021

Pris: Kr. 45,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
nytt skoleår betal

Mini E-bok Forberedelser til nytt skoleår

Om å tilrettelegge for en god skolestart

NOK 45
Totalt beløp NOK 45

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375