Mini E-bok Autisme og dyr

AUTISME OG DYR

 

Mange autister har stor glede av sine kjæledyr, enten det er hamstre, hester, hunder, katter, slanger eller tarantellaer. Hva slags dyr det er som fanger oppmerksomheten og affeksjonen til den enkelte varierer selvfølgelig, men relasjonen til en som forstår deg og som elsker deg uten betingelser, er ofte dyp og inderlig for mange.

Veien til en relasjon med de som har det slik, går som regel gjennom dyret og dermed blir det sentralt for alle som ønsker en relasjon til personen med autisme, å også få en relasjon til dyret vedkommende har knyttet seg til. De som sier at autistiske mennesker ikke kan ha dype og ektefølte relasjoner, har gått glipp av noe viktig, vakkert og ganske vanlig!

I denne Mini E-boken skal vi se nærmere på hvordan dyr kan bli en viktig støttespiller for mennesker med autisme og hvordan andre støttespillere også kan få hjelp av disse dyrene!

E-boken er på i alt 16 sider.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, 2021

Pris: Kr. 45,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
ASD og dyr betal

Mini E-bok Autisme og dyr

Hvordan dyr kan bli en viktig støttespiller for mennesker med autisme og hvordan andre støttespillere også kan få hjelp av disse dyrene!

NOK 45
Totalt beløp NOK 45

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375