Mini E-bok Bursdager og andre feiringer

BURSDAGER OG ANDRE FEIRINGER

 

Bursdager og andre typer feiringer er som regel hendelser vi knytter til hygge, moro, spenning og forventning. I tillegg er det som regel sosiale aspekter ved disse hendelsene, vi samles for å feire noe og kose oss ekstra. Denne type hendelser innebærer imidlertid også et (noen ganger ganske stort) element av uforutsigbarhet, samt bekymring for at forventninger ikke skal innfris. Det kan være forventninger om alt fra hvem som kommer, hva som serveres, aktiviteter og innhold i pakker. De fleste har forestillinger både om hvordan egen og andres bursdagsfeiring vil være.

I tillegg til bursdager har vi også andre feiringer, som barnedåp, konfirmasjon, bryllup og bryllupsdager. For ikke å snakke om alle feiringer knyttet til høytider, historiske begivenheter eller årstider, som jul, nyttår, påske, St.Hans, 1. og 17. mai med mer. Noen feirer jo også dager som er knyttet til andre religioner eller kulturer, som Hanukka, Eid og annet. I denne e-boken skal vi holde oss til de feiringene som er mest vanlige i norsk kultur, men en god del av det vi sier om dem, vil sannsynligvis også kunne gjelde for andre feiringer.

Julen har vi tatt for oss i en egen Mini e-bok, så dersom du som leser er spesielt opptatt av denne feiringen, som jo er en av de feiringene som kanskje skaper mest stress, anbefaler jeg deg å lese den, sjekk den ut her!

E-boken er på i alt 18 sider.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, 2022

Pris: Kr. 45,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Order summary

Bursdager-stor

Mini E-bok Bursdager og andre feiringer

Om ulike feiringer, hva som kan være vanskelig og hvordan vi kan tilrettelegge

NOK 45
Totalt beløp NOK 45

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375