Mini E-bok Selvstendighet og autonomi

SELVSTENDIGHET OG AUTONOMI

 

I denne e-boken handler det om hvordan vi kan støtte og tilrettelegge for mest mulig selvstendighet og autonomi for personer med autismetilstander.

Hvor mye selvstendighet og autonomi som kan oppnås eller som er passende, vil selvfølgelig variere både med alder, funksjonsnivå og situasjoner, men som et generelt utgangspunkt kan vi si at vi ønsker oss at personen skal oppnå mest mulig selvstendighet utfra personens utgangspunkt, ønsker og behov. Det er viktig å først og fremst ta hensyn til personens egne ønsker og behov, dernest nærpersoners ønsker for vedkommende. Det er ikke alltid en samstemthet her.

I e-boken ser vi på hva vi mener med selvstendighet og autonomi i vår sammenheng og deretter på hvordan vi kan tilrettelegge og støtte.

E-boken er på i alt 18 sider.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, 2022

Pris: Kr. 45,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.
Order summary
Selvstendighet NS betalbilde

Mini E-bok Selvstendighet og autonomi

Hvordan kan vi støtte og tilrettelegge for mest mulig selvstendighet og autonomi for autistiske personer?

NOK 45
Totalt beløp NOK 45

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375