Mini E-Bok Søsken

SØSKEN

 

Min tidligere kollega, Eli Marte Rusten, som dessverre døde i 2020, var selv søster til en mann med autisme og utviklingshemming. Hun var en ofte brukt og veldig populær foredragsholder, på mange tema, inkludert det å være søsken til noen med autisme. Dette var hennes spesialfelt. Og det er henne jeg kan takke for det meste av det jeg nå kan formidle videre på temaet.

En av Eli Martes kjepphester var at det var viktig å anerkjenne ovenfor søsken at det ER urettferdig til tider, at søskenet med autisme FÅR mer oppmerksomhet fra foreldrene og HAR andre grenser enn dem selv. Det er ikke noe de FØLER, sa Eli Marte, det er et faktum og det må vi erkjenne og anerkjenne!

Noe annet hun lærte meg å forstå, var at det var sunt for søsken å få uttrykke sinne, skuffelse og sorg knyttet til å ha en annerledes bror eller søster og å leve i en annerledes familie. Samtidig var det også essensielt å gi dem gode strategier, både for å beskytte seg selv og for å kunne omgås søskenet på en god måte.

Det er blant annet disse tingene denne e-boken skal handle om.

E-boken er på i alt 12 sider.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, 2022

Pris: Kr. 45,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Order summary

søskenbilde ebok NS

Mini E-Bok Søsken

Om søsken til autistiske personer, hvordan kan det være og hva kan vi gjøre?

NOK 45
Totalt beløp NOK 45

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375