Webinaropptak: Energibudsjett

WEBINAROPPTAK: MITT ENERGIBUDSJETT

Lag ditt eget energibudsjett eller hjelp en annen å lage sitt!

Mange autister blir mer slitne enn andre og ofte av andre ting enn ikke-autister blir slitne av. For eksempel tenker vi at friminutt på skolen er en pause der man skal slappe av, kose seg og samle krefter til neste skoletime. For mange autistiske elever kan imidlertid friminuttene være de mest krevende og energitappende situasjonene i løpet av skoledagen. Mange kan trenge en pause etter friminuttet for å komme seg igjen!

Mange autister, både barn, ungdom og voksne, deltar i altfor mange energitappende aktiviteter i forhold til hvor mange energigivende aktiviteter de har tilgang til. Dette fører til at de gradvis tappes mer og mer for energi uten å få anledning til å lade opp igjen. Resultatet blir ofte overveldelse og med det meltdowns og utbrenthet.

I dette webinaret lærer du å lage et energibudsjett, slik at du kan forebygge disse tingene. Vi jobber med å skape en balanse mellom energitappende og energigivende aktiviteter i hverdagen og du lærer å selv føre et slikt "regnskap". 

Foreleser: Torill Fjæran-Granum fra SPISS

Webinaropptaket er fra 16. oktober 2023.

Vedlagt får du:

  • Opptak av selve sendingen
  • PDF av lysbildene som brukes i videoen
  • Arbeidsark for å lage ditt eget energibudsjett

Pris: kr 350,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary

energibudsjett opptak bredt bilde

Webinaropptak: Energibudsjett

Lær å lage energibudsjett, for deg selv eller for andre

NOK 280
Totalt beløp NOK 280

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Webinaropptaket dekkes av Åndsverksloven, som innebærer at videresalg og videreformidling av verket utover privat bruk, ikke er tillatt. 

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375