Webinaropptak: Kartlegging med SPC-R

Webinaropptak: Kartlegging med SPC-R

Lær å kartlegge en persons sensoriske profil med verktøyet SPC-R!

Mange autistiske personer har en annerledes måte å oppfatte og reagere på sanseinntrykk. Deres sensoriske profil er rett og slett annerledes og mer unik, enn den sensoriske profilen hos ikke-autister. 

I kartleggingsverktøyet Sensorisk Profil Sjekkliste, av Olga Bogdashina, oversatt til norsk av Ellen Ekevik, kartlegges 20 ulike sensoriske fenomen som ofte forekommer hos autistiske personer. Vi ser på i alt 7 sansekanaler; syn, hørsel, taktilsans, smak, lukt, vestibulærsans og proprioseptiv sans for hver av de 20 fenomenene.

Kartleggingen er et intervju på i alt 232 påstander som  de som intervjues skal ta stilling til; stemmer dette slik personen var før, stemmer det slik det er nå, eller stemmer det ikke for den personen vi har fokus på. De som intervjues kan være foreldre, andre nærpersoner og i enkelte tilfeller også autisten selv. Den som utfører intervjuet bør være en fagperson med kompetanse på autisme og sensoriske annerledesheter.

I webinaret går vi gjennom hva en annerledes sensorisk profil kan innebære og ser nøye på kartleggingsintervjuet, samt hvordan man skårer og tolker de svarene man får og finner fram til gode tiltak.

Her kan du få kjøpt selve kartleggingsmaterialet: Les om kartleggingsmaterialet her!

SPISS kan også leies tinn for å gjøre kartleggingen - les om det her.

Ved å kjøpe dette webinaropptaket får du:

  • Opptak av webinaret (MP4 video)
  • PDF av de lysbildene som benyttes i videoen

Målgruppe: Autistiske personer, foreldre, fagpersoner og alle andre interesserte

Opptaket er fra 9. november 2023

Foreleser: Torill Fjæran-Granum

Pris: kr 350,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no 

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary

Kartlegging av sensorisk profil BILDE

Webinaropptak: Kartlegging med SPC-R

Lær å kartlegge en persons sensoriske profil!

NOK 280
Totalt beløp NOK 280

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Webinaropptaket dekkes av Åndsverksloven, som innebærer at videresalg og videreformidling av verket utover privat bruk, ikke er tillatt. 

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375