Mini E-bok Stresskartlegging

STRESSKARTLEGGING

Hva som stresser oss kan være veldig forskjellig. Mens noen føler sterkt ubehag ved tidspress, kan andre prestere bedre enn ellers under press. Noen av oss kan bli veldig stresset av å befinne oss i nye og ukjente situasjoner eller omgivelser, mens andre syns det er spennende og interessant.

Stress er derfor ikke en betegnelse på noen hendelser, men på hvordan vi reagerer på hendelser. Og fordi det er slik, er det også nødvendig å kartlegge stress individuelt.

I denne mini E-boken lærer du om ulike typer stressfaktorer med utgangspunkt i en stressmodell laget av Trine Uhrskov og Bo Hejlskov Elven. Du lærer hva det er viktig å kartlegge og hvordan du kan gjøre det. Til slutt lærer du litt om ulike tiltak vi kan benytte for å redusere stress. Inkludert i boken får du 6 ulike skjema til både å kartlegge og redusere stress.

Mini E-boken er på totalt 19 sider.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum2023

Pris: Kr. 45,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Order summary

stresskartlegging ebok bilde

Mini E-bok Stresskartlegging

Lær hvordan du kan kartlegge stress og velge gode tiltak!

NOK 45
Totalt beløp NOK 45

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375