VELKOMMEN TIL SPISS KURSSIDE!

På denne siden presenterer vi kurs og webinarer vi selv arrangerer og tilbyr. Du kan melde deg på eller laste ned kursene ved å klikke deg inn på det enkelte kurs. Noen kurs vil være "live", dvs. foregå i et kurslokale der du og andre deltagere møter opp til en bestemt dag og tid, mens andre er nettbaserte kurs og webinarer som enten foregår på en bestemt dag og tid eller som kan lastes ned og benyttes når det måtte passe deg. Fordelen med nettbaserte kurs er at du ikke må bruke tid og penger på overnatting og kostbare reiser for å delta, men kan jobbe fra ditt eget hjem. For kursene som ikke er tidsbestemt, kan du også velge når det passer deg å ta kurset!

Over finner du en lenke til "Tema vi kan holde kurs om". Ved å klikke deg inn der kan du lese om noen av de mest populære kurstemaene våre, som du kan bestille oss til å komme til dere med. Listen er på ingen måte komplett, dette er bare noen få av de temaene vi kan undervise i. Disse temaene kan selvfølgelig bestilles både som "live" kurs og som nettbasert undervisning!

Spør oss, dersom du ikke finner det du leter etter!

Det er 14 dagers angrerett for privatpersoner ved kjøp av deltagelse på nettbaserte kurs.

Les om din angrerett her.

KURS DU KAN TA NÅR OG FRA HVOR DU VIL

.

Skoleangst gratiskurs GRATISKURS om Skoleangst

GRATISKURS om skoleangst!

Klikk på bildet for å melde deg på et helt uforpliktende GRATIS kurs om skoleangst hos elever med utviklingsforstyrrelser (Autisme/Asperger, ADD / ADHD, Tourettes syndrom). Du får tilsendt 3 leksjoner i hver sin epost, 3 påfølgende dager. Benytt den eposten du bruker til daglig slik at du får lett tilgang til kurset! Husk å krysse av i ruten for å akseptere vår personvernerklæring og klikk deretter på den røde knappen under, slik at du får alle tre leksjonene tilsendt.

GRATISKURS om Autisme og Sanseopplevelser

GRATISKURS om Autisme og Sanseopplevelser!

Klikk på bildet for å melde deg på et helt uforpliktende GRATIS kurs om Autisme og sanseopplevelser!  I kurset vil du lære om hva begrepet persepsjon innebærer og få innblikk i hvordan det kan være å oppleve verden på en annen måte enn det du er vant til. Du får tilsendt 3 leksjoner i hver sin epost, 3 påfølgende dager. Benytt den eposten du bruker til daglig slik at du får lett tilgang til kurset! Husk å krysse av i ruten for å akseptere vår personvernerklæring og klikk deretter på den røde knappen under, slik at du får alle tre leksjonene tilsendt.

KURS SOM ER PÅ EN BESTEMT DAG OG TID

.

OPPTAK AV TIDLIGERE WEBINARER