Webinaropptak: Yrkeskartlegging

Webinaropptak: YRKESKARTLEGGING

Dessverre er det mange mennesker med autisme som har vansker med å komme inn i arbeidsmarkedet, til tross for at de har mange ferdigheter og mye kunnskap som er verdifulle for samfunnet. Mange ender opp med en eller annen trygd, selv om de gjerne vil være i arbeid og bidra.

Dessverre får også mange litt uhensiktsmessige råd, både når de skal velge utdanning og når de skal velge yrke. Ofte legges det alt for stor vekt på hva man er interessert i og har skaffet seg kunnskaper om, og mindre på hvilke ferdigheter man har helt konkret og hvilke forutsetninger som må være til stede for at man skal kunne utføre en jobb og trives på arbeidsplassen.

Kartleggingsverktøyet "UtYr: Kartlegging av arbeidsferdigheter" tar hensyn til dette og er laget spesifikt med autistiske mennesker som målgruppe.

I dette webinaropptaket vil du lære hvordan dette verktøyet kan brukes, både når det gjelder selve intervjuet med den autistiske personen, og når det gjelder rapportering, tiltaksforslag og tilbakemelding.

SPISS tilbyr også å gjennomføre kartleggingen for deg - les mer om det her!

Ved å kjøpe dette webinaropptaket får du:

  • Opptak av webinaret (MP4 video)
  • PDF av de lysbildene som benyttes i videoen

Målgruppe: Autistiske personer, foreldre, fagpersoner og alle andre interesserte

Opptaket er fra 29. november 2023

ForeleserTorill Fjæran-Granum

PRIS: Kr. 350,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary

Webinaropptak Yrkeskartlegging BILDE

Webinaropptak: Yrkeskartlegging

Lær å bruke kartleggingsverktøyet UtYr!

NOK 280
Totalt beløp NOK 280

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

Webinaropptaket dekkes av Åndsverksloven, som innebærer at videresalg og videreformidling av verket utover privat bruk, ikke er tillatt. 

Fjæran-Granums spisskompetanseservice · Rådmann Paulsensgate 30 · 1461 Lørenskog · Norge · Org. nr. 981711688 · (+47) 91304375