Autismeakademiet

SPISS tilbyr følgende utdanninger:

  • Grunnleggende kompetanse
  • Fordypningsstudie
  • Veilederutdanning  

SPISS tilbyr utdanninger på forskjellige nivå og til ulike målgrupper

Fagplanene for de tre utdanningene er så og si klare! Les fagplanen for hver av utdanningene ved å klikke på bildene nederst på denne siden! (Oppdatert 22.04.23) Har du ideer eller savner du noe i fagplanen? Ta kontakt via e-post: torill@spiss.no 

Vi leter fortsatt etter eksterne forelesere!

Dersom DU tenker du kunne vært foreleser på ett eller flere tema i utdanningene, setter vi pris på om du tar kontakt med daglig leder på torill@spiss.no. Vi vil gjerne ha så mye som mulig ferdig innen høsten.

VIL DU VÆRE MED I EN KORT FILM?

I den grunnleggende utdanningen planlegger vi å vise at autistiske mennesker selvfølgelig ser helt normale ut og er like forskjellige som alle andre. For å vise det har vi lyst til å lage en kort film sammensatt av mange filmsnutter der personer sier enten;

  • Hei, jeg er autistisk
  • Hei, jeg har autisme
  • Hei, jeg har Asperger syndrom

Hvis du vil være med i denne filmen - velg den setningen du er mest komfortabel med, film deg selv mens du sier den setningen, og send filmen din til torill@spiss.no eller på telefon til +47 913 04 375. Du kan filme med mobil eller annet kamera.

Se eksempelfilm her: 

Grunnleggende kompetanse

En utdanning for deg som er "nybegynner" i autismefeltet. Ingen forkunnskap kreves. Målgruppe er både fagfolk og privatpersoner.

Fordypningsstudie

En utdanning for deg som har grunnleg-gende autismekompetanse og ønsker å fordype deg mer i dette feltet.

Veilederutdanning

En utdanning for deg som ønsker å veilede andre om tema knyttet til autisme. Krever omfattende forkunnskaper.