Priser

Les om våre priser og betingelser her

 

 

Priser for å leie oss inn

  • Veiledning/opplæring:  Kr. 1200,- pr. time
  • Kurs, "live" eller digitalt, med ekstern arrangør: Kr. 2500,- pr. time

  • Reiseutgifter: Statens satser for kjøregodtgjørelse, samt bomavgifter og parkeringsavgifter. Dekning av billettpris for annen transportform.

Tillegg i pris: Ved oppdrag med lang reisetid tar vi kr 600,- pr time for reisetid. Kostgodtgjørelse beregnes etter statens satser. Ved oppdrag av slik karakter at vi ikke kan ta andre jobber samme dag (f.eks. pga. avstand), faktureres det for full arbeidsdag.

FRIST  FOR AVBESTILLING: 24 timer i forkant av avtalen. Dersom avtalen avbestilles senere enn dette, samt ved manglende oppmøte til avtale, faktureres det for avtalen.

For oppdrag som innebærer reisemåter som krever forhåndskjøp av billetter, må avbestilling skje i tide til å avbestille uten kostnad. Ved for sen avbestilling, belastes kunden for kjøpte billetter som ikke refunderes.

Andre priser

Du finner våre priser for kartlegging under beskrivelsen av hver type kartlegging, se her

Du finner priser for påmelding til kurs og webinar vi arrangerer selv, på siden om VÅRE KURS

Du finner priser for medlemskap på medlemssiden vår på MEDLEMSSIDE

Du finner priser for våre utdanninger på siden AUTISMEAKADEMIET

Du finner priser for E-bøker, webinaropptak, og kartleggingsverktøy i NETTBUTIKKEN

Våre betingelser

Kjøpsvilkår

Les om våre kjøpsvilkår her: VÅRE KJØPSVILKÅR

Personvern/GDPR

Vi i SPISS er opptatt av å følge reglene for personvern/GDPR

Les vår personvernerklæring her: PERSONVERNERKLÆRING FOR SPISS

Angrerett

Her finner du vårt skjema for angrerett ved kjøp av varer fra SPISS: Angrerettskjema SPISS Online.pdf  Varer som omfattes av angreretten er kurs og webinar, samt våre mer omfattende utdanninger og nettkurs.

Tjenester (veiledning, opplæring eller kartlegging) og varer (E-bøker, kartleggingsmateriell og Webinaropptak), samt kurs/webinar som allerede er mottatt, er det ikke angrerett på.

Angreretten følger norske regler og gjelder derfor kun for private kjøp. Angreretten gjelder i 14 dager fra kjøp, om ikke annet er angitt.