Om SPISS

  • Dette er SPISS
  • Slik jobber vi
  • Disse jobber for SPISS
  • SPISS dyrene
  • Her finner du oss

Dette er SPISS

Torill Fjæran-Granum er den som grunnla og eier enkeltmannsforetaket SPISS. SPISS sine samarbeidspartnere er alle selvstendig næringsdrivende og har hvert sitt foretak, men har valgt å inngå et nært samarbeid med SPISS. Det betyr at hvert foretak har fullt ansvar for egne saker, inkludert all kundekontakt og fakturering, samt inngåelse av kontrakter. Torill og hennes samarbeidspartnere har imidlertid valgt å markedsføre seg sammen under navnet SPISS, for å gjøre våre tjenester enklere tilgjengelige for de som ønsker vår bistand. Vi opererer med felles rammer og verdier, samt felles priser for våre tjenester.  SPISS sine samarbeidspartnere er valgt ut fra en tanke om at det er en fordel at vi samlet kan litt forskjellige ting og dermed utfyller hverandre og sammen representerer både dybde og bredde i vår kompetanse. (Les mer om dette i presentasjonen av oss lenger ned på denne siden). 

Slik jobber vi

Våre verdier

Styrende prinsipper for arbeidet vårt

Arbeidsgang

Ingen henvisning nødvendig

Kort ventetid

Fleksible kommunikasjonskanaler

Disse jobber for SPISS

Alle som jobber i SPISS har spisskompetanse på autisme. Vi har kompetanse på både barn, ungdom og voksne, samt på alle typer funksjonsnivåer. I tillegg har vi god kunnskap om vanlige tilleggsutfordringer, som for eksempel ADHD, OCD, Tourettes syndrom og utviklingshemming. Vi har også god kjennskap til og lang erfaring med en rekke ulike metoder og tiltak. I tillegg har vi  litt ulike spesialfelt innenfor autismefeltet. Våre spesialfelt kan du lese i beskrivelsene av oss under. (Klikk på bildet av den du vil lese mer om).

Torill Fjæran-Granum

E-post: torill@spiss.no

Telefon: +47 91304375

Klikk her for Online timebestilling

Steinar Skomedal

E-post: steinar@spiss.no

Telefon: +47 97066302

Silje Gislefoss Netland

E-post: Silje@spiss.no 

Telefon: +47 91752151

Inger Mohus

FOR TIDEN SYKMELDT

Nine Jentoft Træland

E-post: Nine@spiss.no

Telefon: +47 46756657

Kjersti Skartveit

E-post: kjersti@spiss.no 

Telefon: +47 99048500

SPISS-dyrene

Vi i SPISS vet at mange mennesker med autisme har nære forhold til dyr og mange ganger opplever større tillit og kontakt med dyr enn med andre mennesker. Vi har erfart at mange dyr opptrer som "mellom-menn" og som "godkjennere" i de relasjonene vi forsøker å bygge. En del av oss har selv dyr, som vi ofte benytter i saker der det passer. Hvis DU føler deg mer komfortabel med å ha med deg dyret ditt når du skal møte oss, er det helt OK! Alle kjæledyr er velkomne hos oss! 

Vi har også laget en liten E-bok om autisme og dyr. Den finner du her: Autisme og dyr E-bok NS.pdf 

Her presenterer vi våre SPISS-dyr! Klikk på bildene for å lese om dyrene !

SCOTT

HOLLI DAY

SINOS

PILLE

MIO

Her finner du oss

Vår besøksadresse er Rådmann Paulsensgate 30, 1461 Lørenskog. Klikk på bildet for å se et kart!

Vi er mye på farten, så lag en avtale, slik at du vet at vi er der når du kommer!

 

SPISS kontor Rasta

Slik finner du fram

Med bil: Klikk på bildet over for å se kart. Du kan parkere gratis i gatene utenfor i inntil 2 timer. I parkeringshuset for Triaden kjøpesenter, kan du stå gratis i inntil 3 timer. Det er ca. 5 minutter å gå derfra. Du kan også velge betalparkering  Vestparken P-hus, Søster Mathildesgate 22. Det er kun 2-3 minutters gange unna.

Med kollektiv transport: Hvis du ønsker å benytte offentlig kommunikasjon til vårt kontor i Lørenskog kan vi opplyse om at bussene nr. 110, 110E, 310 og 315 stopper hos oss. FINN RUTETABELLER HER  og REISEPLANLEGGER HER. Søk i rutetabellene på bussruter under "Buss på Romerike" og "Linjer Sørum, Skedsmo og Lørenskog".  Buss stopp i nærheten: Vallerudveien og Triaden.