Velkommen til SPISS nettbutikk!

Her kan du bestille bøker og andre varer. Bruk menyen på venstre side for å finne det du vil ha eller benytt søkefeltet øverst til høyre på den røde linjen. Legg de varene du ønsker i handlevognen, gå til kassen, fyll ut de opplysningene vi ber om, betal og send bestillingen din til oss!

OM LEVERING AV VARER FRA NETTBUTIKKEN:

Hvordan sendes varene?

SPISS nettbutikk sender av kapasitetsgrunner ikke ut varer fortløpende. Våre rutiner er pr. nå slik at bestilte varer pakkes på lørdager og sendes ut fra posten på mandager.

Brev: De fleste bestillinger sendes som brev i posten. Normalt tar en slik forsendelse inntil 4 dager fra den dagen brevet går videre fra innleveringssted. 

Pakker: Dersom bestillingen er så stor eller tung at den ikke går som brev, sendes den som pakke. Sporingsnummer oppgis på fakturaen og ved henvendelse på e-post til oss. Pakker må hentes på ditt lokale postkontor. Forsendelsestiden er stort sett lik som for brev. Vær oppmerksom på at ankomst varsles fra posten via e-post..

Betaling

Du betaler varene enten med kort eller via PayPal når du bestiller.

Betaling med VIPPS kan avtales dersom kortbealing ikke fungerer (kontakt daglig leder).

Kommuner, skoler og andre virksomheter som ikke kan bruke kortbetaling, kan be om faktura i stedet. Fakturaen legges enten ved forsendelsen eller sendes som eget brev til oppgitt fakturaadresse (dersom dette er en annen adresse enn dit varene skal sendes), på e-post eller som EHF faktura.

Angrerett

Alle privatpersoner har 14 dager angrerett på kjøp av varer fra nettbutikken. Her kan du laste ned vårt angrerettskjema som gjelder for kjøp av nettbutikkens produkter:

Angrerettskjema for kjøp av produkter fra nettbutikken