Velkommen til SPISS nettbutikk!

Her kan du bestille bøker og andre varer. Bruk menyen på venstre side for å finne det du vil ha eller benytt søkefeltet øverst til høyre på den røde linjen. Legg de varene du ønsker i handlevognen, gå til kassen, fyll ut de opplysningene vi ber om, betal og send bestillingen din til oss!

STORT BOKSALG!!!!

Vi går over fra trykte bøker til E-bøker, og i den forbindelse selger vi alle TRYKTE BØKER til kr 100,- pr. stk*, uansett førpris, så langt lageret rekker!

* Porto kommer i tillegg

UTSOLGT SOM TRYKKET BOK!

Boken "Når hverdagen blir en maktkamp" av Torill Fjæran-Granum & Caroline Engh Persson, om PDA, er nå utsolgt i trykket form.

Boken er samtidig gjort tilgjengelig som E-bok. Klikk på bildet for å lese om og kjøpe E-bok versjonen av boken!

OM LEVERING AV VARER FRA NETTBUTIKKEN:

Hvordan sendes varene?

FYSISKE VARER (trykte bøker og andre artikler)

SPISS nettbutikk sender av kapasitetsgrunner ikke ut fysiske varer fortløpende. Våre rutiner er pr. nå slik at slike varer pakkes på lørdager og sendes ut fra posten på mandager.

Brev: De fleste bestillinger sendes som brev i posten. Normalt tar en slik forsendelse inntil 4 dager fra den dagen brevet går videre fra innleveringssted. 

Pakker: Dersom bestillingen er så stor eller tung at den ikke går som brev, sendes den som pakke. Sporingsnummer oppgis på fakturaen og ved henvendelse på e-post til oss. Pakker må hentes på ditt lokale postkontor. Forsendelsestiden er stort sett lik som for brev. Vær oppmerksom på at ankomst varsles fra posten via e-post.

E-BØKER OG WEBINAROPPTAK

Disse varene leveres omgående etter at du har betalt med kort. Bestiller du dette med faktura, får du en e-post med disse varene så fort din bestilling er registrert (i løpet av 1-2 dager fra bestilling).

Betaling

Trykte bøker og andre fysiske artikler betales enten enten med kort eller via PayPal i nettbutikken. Betaling med VIPPS kan avtales dersom kortbealing ikke fungerer (kontakt daglig leder på post@spiss.no).

Kommuner, skoler og andre virksomheter som ikke kan bruke kortbetaling, kan be om faktura i nettbutikken (velg betalingsløsningen "Kun for virksomheter"). Fakturaen legges enten ved forsendelsen eller sendes som eget brev til oppgitt fakturaadresse (dersom dette er en annen adresse enn dit varene skal sendes), på e-post eller som EHF faktura.

E-bøker og webinaropptak kan kun betales enkeltvis og med kort i nettbutikken (da leveres produktet umiddelbart). De som trenger faktura må sende e-post med sin bestilling til post@spiss.no for disse produktene og vil få en e-post tilbake med lenke til produktet i løpet av 1-2 dager etter bestilling.

Angrerett

Alle privatpersoner har 14 dager angrerett på kjøp av varer fra nettbutikken. (E-bøker og webinaropptak er unntatt dette). Her kan du laste ned vårt angrerettskjema som gjelder for kjøp av nettbutikkens produkter:

Angrerettskjema for kjøp av produkter fra nettbutikken