Hvem er SPISS?

SPISS  (Org. nr. 981 711 688 MVA) er det registrerte markedsføringsnavnet for enkeltmannsforetaket "Fjæran-Granums Spisskompetanseservice" som eies av Torill Fjæran-Granum.

SPISS, ved Torill Fjæran-Granum, har samarbeidsavtaler med andre eiere av enkeltmannsforetak. Vi samarbeider om saker, faglig profil, priser osv. Torill fordeler inkommende saker til sine samarbeidspartnere. Hun har også ansvar for felles markedsføring. Utover dette står hver enkelt samarbeidspartner ansvarlig for inngåelse og oppfølging av kontrakter, drift av egne oppdrag, samt fakturering til sine kunder.  Fakturaer vil være merket med den enkeltes firmanavn og organisasjonsnummer. Henvendelser angående saker, inkl. kontrakter, fakturaforhold m.m., må  rettes til den som har saken. Firmanavn, org.nr. og beskrivelse av de enkeltes spesialområder, kan leses i presentasjonene på denne siden.

SPISS sine samarbeidspartnere:

Hvor finner du SPISS?

Vi i SPISS er mye på hjemmebesøk eller på besøk i barnehager, skoler og andre steder og siden vi også jobber over hele landet, betyr det at vi ofte er på reisefot! På grunn av dette lønner det seg å lage en avtale dersom du vil treffe oss. Av samme grunn foretrekker vi å bruke våre egne privatadresser som postadresser. Kontoret vårt ligger på Lørenskog (se under).

Kontoret på Lørenskog

Adresse: Rådmann Paulsensgate 30, 1461 Lørenskog. Klikk på bildet for kart. (Kartet er noe upresist.)

Parkering

Det er ingen problem å finne parkeringsplass når du besøker oss i Lørenskog!  Det er gratis parkering i gaten utenfor i max 2 timer. Man kan ellers parkere i Vestparken P-hus, Søster Mathildesgate 22 (betal-parkering). Eller i parkeringshuset til Triaden Kjøpesenter (inntil 3 timer gratis parkering).

Med offentlig kommunikasjon

Hvis du ønsker å benytte offentlig kommunikasjon til vårt kontor i Lørenskog kan vi opplyse om at bussene nr 110, 110E, 310 og 315 stopper hos oss.

FINN RUTETABELLER HER  og REISEPLANLEGGER HER 

Søk i rutetabellene på bussruter under "Buss på Romerike" og "Linjer Sørum, Skedsmo og Lørenskog".  Buss stopp i nærheten: Vallerudveien og Triaden